Мария Бакалова гостува в шоуто на Елън ДеДженеръс, вижте цялото интервю

Ярката българска следа в Холивуд изгря и в шоуто на Елън ДеДженеръс, където разказа повече за най-важните моменти от "Борат 2".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2021

Фотография: The Late Late Show With James Corden

Мария Бакалова е под светлината на прожекторите и не бихме могли да бъдем по-щастливи от този факт. След като спечели куп награди и се оказа първата българка, номинирана за "Златен глобус", вчера следобед тя гостува и в шоуто на Елън ДеДженеръс.

24-годишната актриса благодари на телевизионната водеща за честта, споделяйки, че всъщност е нейна голяма фенка, а отправната точка за срещата им е вероятно най-противоречивата сцена в "Борат 2" - интервюто с бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани.

Във въпросната сцена Бакалова, която играе Тутар, се представя за журналист и интервюира Джулиани, а след това го кани в спалнята на хотела си за по питие. Останалото вече сте разбрали. Макар той да нарече откъса от филма "пълна измислица", това е бил наистина важен момент за Мария.

"Трябва да призная, че се подготвих наистина добре, за да знам всеки един детайл от живота му и да бъда най-големият му фен", разказва тя пред Елън. "И за мен, като човек, който не е от Америка, не ставаше дума за политическата ситуация, а повече за това как се отнасяме един към друг."

"Не става въпрос дори за това на колко години е, каква е неговата позиция, а за това как се е отнасял към мен. Мислех си дали би се държал по същия начин, ако бях мъж журналист, щеше ли да дойде с мен в спалнята или да се смее по този начин", споделя още тя, след като изрази радостта си, че е първата българска звезда, получила номинация за "Златен глобус".

"Това е може би най-големият ми подарък. Заради това признание за ролята на Тутар, толкова много българи и хора от Източна Европа имат по-големи надежди и вярват в мечтите си по-силно, защото знаят, че нещата могат да се случат."

И докато е ясно, че "Борат" със сигурност не е изкуство за всеки тип аудитория, въпреки сатирата и нелепите моменти, истинското послание на лентата се крие в идеята за равенството. "Зад всички глупости и шеги, има някои наистина силни послания за това как трябва да се отнасяме едни към други с любов и уважание, защото в края на деня всички сме равни, всички сме хора."

"Полът не трябва да има значение, етническият произход, религията, расата, сексуалната ориентация - също, защото сме тук и сме хора. Трябва да се подкрепяме и обичаме повече." Така завършва първата виртуална среща между Мария и Елън, която не пропусна да покани новото IT момиче в Холивуд за истинска среща след края на пандемията. Браво? И още как!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA