Деми Ловато е преживяла три инсулта и сърдечен удар

Изпълнителката ще разкрие най-емоционалните моменти от живота си в новата документална поредица "Dancing With The Devil".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2021

Когато през 2018 г. стана ясно, че Деми Ловато е взела почти фатална свръхдоза, изплуваха малко подробности за този животопроменящ фактор в съществуването на певицата. И макар тя винаги да е била откровена за битките си, в трейлъра на новия документален филм от четири части, тя е по-честна от всякога.

"Получих три инсулта. Имах и сърдечен удар. Лекарите ми казаха, че имам още пет до 10 минути", споделя тя в промоционално видео за поредицата Dancing With the Devil.

Голямата премиера е на 23 март, а в четирите епизода Деми обещава да хроникира подробно злоупотребата си и всичко случило се около нея. "Преминах граница, която никога не бях прекрачвала до този момент. Имам толкова много неща да кажа за последните две години и ще го направя. Също котките, живея девети живот", разкрива Ловато.

"Изминаха две години, откакто се изправих лице в лице с най-мрачната точка в живота си и сега съм готова да споделя историята със света", казва Ловато при обявяването на проекта. "За първи път ще можете да видите моята гледна точка. Благодарна съм, че най-накрая успях да се изправя лице в лице срещу миналото си."

"Готовността на Деми да изследва най-тъмните моменти от живота си ще остави публиката с пълно разбиране за всичко, което е преживяла. Документалните серии ще осигурят истински прозорец към живота на една от най-големите звезди в света, която е просто човек", коментира Ратнър, а имайки предвид успеха и емоционалността на първия документален филм на Деми Simply Complicated (2017), нямаме търпение и за този.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA