Видяхте ли Ема Стоун като Круела де Вил?

Пригответе се за бляскавото завръщане на един от най-иконичните злодеи на Disney.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2021

През 2021-ва светът на киното приветства един от най-емблематичните филмови образи, които Disney превърна в истинска легенда. Модерната екранизация на "Круела" едновременно ще ни зареди с недвусмислен сантимент по известния злодей, вдъхновен от романа на Доди Смит "Сто и един далматинци", но и ще ни покаже съвършено нова история, готова да ни срещне с гениалната и мъничко луда Круела.

Първият трейлър на новата филмова адаптация ни връща в 70-те години и разкрива част от сюжетната линия, а именно впечатляващата трансформация на едно обикновено момиче в неподражаемата и отмъстителна Круела.

57

Младата и изобретателна Естела се сблъсква с много случки, които променят възприятията ѝ за света и я превръщат в най-опасната версия на самата нея. Круела е ненадмината по своето ярко присъствие, ексцентрична външност и непредсказуеми намерения и всява едновременно страхопочитание, възхита и мистериозно усещане у всеки, до когото се доближи.

В ролята на Круела влиза носителката на "Оскар" Ема Стоун (La La Land, "Южнячки"), а сред останалите звезди в актьорския състав на филма са Ема Томпсън, Марк Стронг, Пол Уолтър Хаузър, Емили Бийчъм, Джоел Фрай и други. Режисьор е Крейг Гилеспи ("Аз, Тоня", "Ръка за милиони"), а сценарият е поверен на Дана Фокс, Тони МакНамара, Алин Брош МакКена, Кели Марсел и Стив Зисис.

На фона на завладяващия пънк-рок саундтрак и ослепителната Круела, зрителите ще потънат не само в сюжета, но и по-дълбоко в дебрите на човешката душа. Ставаш ли лош или се раждаш такъв? И колко точно е лошо да станеш лош, за да отмъстиш? А струва ли си отмъщението? На тези и други въпроси ще си отговорим след като гледаме зрелищната "Круела", този май в кината.

Пригответе се! Тя идва веднъж, но остава завинаги.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA