Джей Ло отбеляза рождения ден на близнаците с емоционално видео

Трудно е да повярваме, че Дженифър Лопес наистина е майка на тийнейджъри.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2021

Колкото и да ни се вярва, Дженифър Лопес вече е майка на тийнейджъри. Странно е предвид факта, че изглежда на 30, но е абсолютната истина.

Певицата, актриса и истинска икона не пропусна шанса да направи милионите си Instagram последователи част от един специален ден, а именно този, в който близнаците Еме и Макс навършват 13.

За целта Лопес публикува специално видео в официалния си акаунт, където целува всяко едно от децата за "добро утро" и им подарява картичка за този привидно емоционален момент.

"Моите красиви бебета са тийнейджъри днес!! OMG!! Не мога да повярвам, че минаха 13 години, откакто ги носех и двамата в ръце в средата на снежна буря. От тази виелица излязоха два перфектни кокосови ореха, които пренаредиха моя живот и ме научиха на истинския смисъл на любовта", споделя Джей Ло.

"Оттогава насам това е най-вълшебното пътешествие, изпълнено с приключения и радост... Тази сутрин изпитвам толкова много емоции... толкова съм горда и щастлива, но и съкрушена, защото наистина не мога да почувствам времето."

Изпълнителката на In The Morning завършва поста си със сантиментална проява на любов, която определя близнаците като "моите две грижовни, чувствителни и специални души, които знам, че ще променят и пренаредят света по толкова много уникални начини", заявявайки, че майка им "винаги ще ги обича отвъд вечността".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA