Ели Голдинг и Каспър Джоплинг очакват първото си дете

Изпълнителката на Love Me Like You Do сподели щастливата новина преди броени часове. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2021

Ели Голдинг и съпругът ѝ Каспър Джоплинг имат истинска причина за радост в месеца на влюбените, защото вече са в очакване на първото си дете.

Талантливата изпълнителка споделя голямата новина с аудиторията на американския Vogue. "Това не беше планът. Мисълта за забременяване не изглеждаше сякаш може да е реалност. Точно тя обаче ме накара да се чувствам човек", разкрива Голдинг в 30-ата седмица от бременността си.

"Имам извивки, каквито никога преди не съм. Наслаждавам им се, а съпругът ми също е щастлив", споделя Ели. 

"Започнах да се радвам колко здравословни са закуските ми с ядки и семена, а след това всичко, което исках, беше McDonalds. Бях някак ужасена, че изведнъж пожелах всички тези лоши неща. Каквото и да направи това бебе, когато завладя тялото ми, всичко, което казваше, беше, че не иска броколи и спанак, а захар и въглехидрати."

Голдинг и Джоплинг си казват заветното "да" през август 2019 г. и прекарват заедно цялата социална изолация във Великобритания. "Мисля, че точно тя ни накара да държим нещата в тайна", разкрива още изпълнителката на Love I'm Given. Тя знае пола на бебето, но към момента не смята да го споделя с всички. "Не е фокусът за мен".

Екипът на GRAZIA пожелава много прекрасни емоции на щастливото семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA