Дейвид Бекъм дава старт на шоу за футболни таланти

Футболната легенда вече води преговори с Disney+ за мащабен спортен проект, който очаква с нетърпение.

Дейвид Бекъм е правил много неща в живота си и сега очевидно е готов да се посвети на стрийминг платформите, тъй като вече води преговори с Disney+ за специално шоу, в което ще бъде ментор на отбор от млади футболисти.

Големият проект все още не е получил зелена светлина, но източници, близки до иконичното филмово студио споделят, че продуцентите вече провеждат серия от кастинги в Лондон, за да селектират участниците във вълнуващия проект.

Очаква се снимките да започнат това лято, но към момента подробностите са неизвестни, въпреки че Бекъм има собствена продуцентска компания Studio 99, чрез която ще осъществи документален филм за живота си с Виктория специално за каталога на Netflix.

Членове от екипа на Бекъм разкриват, че той е "изключително впечатлен от идеята, тъй като тя отразява собствения му опит в израстването. Винаги е бил отдаден на талантите в играта."

Припомняме, че неотдавна стана ясно, че Дейвид планира и собствено кулинарно шоу за Netflix, което определено бихме гледали с голям интерес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA