Дженифър Лопес и Алекс Родригес са сложили край на връзката си

Въпреки че изглеждаха като главните герои в романтична комедия, Джей Ло и Алекс Родригес не са постигнали абсолютната хармония.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са решили да сложат край на взаимоотношенията си.

Това споделят източници, близки до двойката, която напоследък прекарва доста време в различни части на света заради изпълнението на редица служебни ангажименти. От началото на годината латино иконата е в Доминикана, снимайки филма "Shotgun Wedding", а Алекс е в Маями, където се подготвя за новия бейзболен сезон.

Към момента не е ясно кога са се появили проблемите в рая, но след като Джей Ло сама сподели, че са прибегнали до терапия за двойки, повечето наблюдателни почитатели стигнаха до извода, че напрежението е факт вследствие на предполагаемия флирт на Родригес с телевизионната звезда Мадисън Лекрой.

"Вече имаха проблеми, но Дженифър наистина се смути от това", разкриват нейни приятели, докато тези на А-Rod уверяват, че между него и Лекрой никога не е имало каквото и да било.

С всички неприятни случки в света напоследък, силно се надяваме двамата да дадат втори шанс на любовта си, тъй като изглеждаха наистина един за друг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA