Хейли Бийбър щурмува YouTube със собствен канал

Хейли иска да контролира наратива и е готова да бъде максимално откровена с милионите си почитатели.

Хейли Бийбър е поредната знаменитост, останала силно изкушена от онлайн пространството и готова да се гмурне с главата напред в широката вселена на YouTube.

Супермоделът стартира своя официален канал в платформата вчера вечер и обещава на своите абонати много полезни лайфстайл съвети, уроци по красота, социални каузи, включително и токшоу, озаглавено "Кой е в моята баня?", специално за което ще кани куп свои звездни приятели.

Жената до Джъстин Бийбър споделя, че е взела решението, тъй като иска да покаже на феновете си истинскатата си страна, а не онази версия, захранена от погрешни представи в социалните мрежи. "Там ще мога да контролирам всичко. Приятно е, защото по принцип не контролирам 90% от това, което се говори за мен. И да искам, не мога да го направя, така че просто го оставих зад гърба си."

Нови видеа ще има на всеки две седмици, а гост в първия епизод на специалното ток шоу е самата Кендал Дженър. В епизода двете с Хейли говорят за началото на приятелството си, играят Never Have I Еver и готвят макарони със сирене. Да, в банята.

В следващите седмици мис Бийбър обещава да разкаже повече за опита си с модата, да покани Джъстин за интересна игра, както и да запознае аудиторията си с активисти, посветили голяма част от живота си на психичното здраве и движението Black Lives Matter.

"Ако търсите забавен разговор или провокиращо размисъл съдържание, или сте фен на Хейли, трябва да разгледате канала, защото ви очакват наистина забавни и страхотни неща", споделя президентът на OBB Pictures, с чиято подкрепа Бийбър реализира кариерата си на влогър.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA