Всички в Twitter нападнаха Кайли Дженър, отново...

Причината този път се крие в скромен пост на най-младата милиардерка в света.

Често се случва Кайли Дженър да попадне във фокуса на обектива. Още по-често заради скандал, който е успяла да разпали в социалните мрежи.

Последният такъв идва след като най-скъпоплатената знаменитост за миналата година и най-младата милиардерка в света (няма да се уморим да повтаряме, че и 900 000 000 се броят за милирард!) насърчи феновете си да направят дарение за гримьор, нуждаещ се от операция.

Става дума за beauty експерта Самуел Рауда, пострадал в инцидент, който изисква скъпа хирургична намеса. "Нека Бог те пази и защити, @makeupbysamuel. Всички отделете малко време, за да произнесете молитва за Сам. И плъзнете нагоре, за да посетите страницата за дарения", коментира най-малката сестра в първото семейство на Калабасас.

Разбира се, проблемът е вследствие от факта, че искането за дарения идва на фона на пандемия, която остави много хора с минимални финансови постъпления, докато печалбите на Дженър само в рамките на миналата година се равняват на 590 милиона долара.

Няколко часа по-късно стана ясно, че Дженър е дарила 5000 долара, но потребителите в Twitter не намериха това за достатъчно предвид това, че може да си позволи чанти Birkin за рождения ден на двегодишната Сторми.

"Смятам за важно да изясня тази фалшива история, че съм искала пари от феновете си и не плащам медицинските разходи на моя гримьор", коментира по-малката сестра на Кендал Дженър в социалните мрежи, уточнявайки, че двамата с Рауда вече "нямат лични отношения" и тя е разбрала за ситуацията от настоящия си гримьор. Дарението от 5000 долара пък е за да се подпомогне достигането на финансовата цел при финалните 10 000 долара.

"Не знам как всичко се е объркало толкова много. Всеки, който ме познава, знае, че правя нещата от сърце и се опитвам да бъда полезна, когато мога." Все пак позитивен пример, Кайли.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA