Нина Добрев и Джулиан Хъф пускат на пазара собствено вино

Двете ни звездни любимки (и най-добри приятелки) обединяват усилия за тази специална селекция вина, посветена на хората с активен начин на живот.

Фотография: Michael Muller / Fresh Vine Wine

Освен най-добри приятелки, Нина Добрев и Джулиан Хъф вече са и бизнес партньори.

"Нашето момиче" и талантливата танцьорка представят своя собствен бранд Fresh Vine Wine, посветен на всички онези любители на виното, които в същото време се радват на активен и здравословен начин на живот.

"Аз съм източноевропейка, така че дегустацията на вино в късните ми тийнейджърски години беше нещо приемливо в семейството", споделя Добрев пред Wine Spectator. Звездата от "Дневниците на вампира" има усет към напитката, но в процеса на приготвянето е научила още по-любопитни неща за този иначе любопитен процес.

Страстта на Хъф се появява в живота ѝ, благодарение на пътешествия в Тоскана и Напа, а идеята за дългоочаквания проект се появява няколко години по-късно, следвайки желанието да превърнат виното в изкуство.

Вината Fresh Vine са без глутен, излишни въглехидрати и калории, напълно подходящи за вегани, кето последователи и за всички хора, които водят активен начин на живот. Към момента гамата включва калифорнийско шардоне от 2018 г., пино ноар и каберне совиньон, а през следващите няколко месеца на пазара се очакват розе, както и специалното издание Napa Cabernet Limited Reserve.

"Ако научихме нещо от преживяното в рамките на 2020 г., то е, че малките неща в живота са невероятно важни за емоционалното, психическото и физическото благосъстояние на човечеството", споделят още те.

Повече информация може да откриете на freshvinewine.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA