Хилари Дъф стана майка за трети път, този път без да знае пола на бебето

Любимото ни слънчево момиче обяви големите новини със сладък Instagram пост, в който представи малката Мей.

Само няколко дни след като пусна на пазара първата си детска книжка, винаги слънчевата Хилари Дъф стана майка за трети път.

Талантливата актриса сподели големите новини в официалния си Instagram акаунт, където запозна всички свои над 16 милиона последователи с малката Мей Джеймс Беър, родила се на 24 март. Направи го с красива семейна черно-бяла снимка, на която съпругът ѝ Матю Кома носи шапка с надпис "момиче", а нейните по-големи брат и сестра са в близост до ваната, където вероятно се е осъществило домашното раждане.

Дъф обяви щастливото събитие още в края на октомври, когато разкри, че този път не планира шумно парти за обявяване на пола и двамата с Кома смятат да го запазят в тайна до последния момент. "Ще създадем вълнение в семейството, изчаквайки да разберем пола на бебето на неговия рожден ден. Имаме доста приятели, които са развълнувани от идеята и някои особено раздразнени. Лука (големият ѝ син - бел.ред.) попада в категорията на последните."

Тогава тя казва още, че не е от жените, "обичащи да бъдат бременни по всички възможни начини, но оценявам това, което тялото ми прави за мен и семейството. Така че нещата се движат между "нямам какво да облека" и спокойствието, че може би е последният път, в който ще забременея и трябва да му се насладя колкото се може повече." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA