Какво държи в ръцете си Адам Драйвър?

Много неща, ако съдим по най-вълнуващия му фен акаунт в Instagram

Невена Дякова
Невена Дякова 29 март 2021

Може би единственото, което феновете на Адам Драйвър не могат да му простят, е липсата на официален Instagram профил. За сметка на това обаче в социалната мрежа са налични не един и два акаунта, публикуващи нови, стари и най-вече горещи снимки на актьора. 

Един от любимите на екипа ни профили, стартирал в зората на първия локдаун от март 2020-а, се казва @adamdriverholdingthings и вече се радва на близо 15 хиляди последователи. Бутилки, жени, кучета, фотоапарати, кинжали, джедайски мечове... няма нищо, което "тези гигантски ръце не могат да държат" е слоганът на профила, който може да извика само усмивки у нас. 

Колко души на планетата не харесват Адам Драйвър? Точно 6, само те следват @adam.drivernotpretty, събрал най-лошите кадри на актьора в злополучни 13 поста, които трудно биха ни накарали да спрем да го харесваме.

Пълен негов контрапункт е един от най-следваните фен акаунти на Адам, който ще ви държи в течение за всичко от живота и кариерата му @adamdriversource

Кога, защо и дали някога звездата ще дебютира в социалните мрежи остава под въпрос, ако искате обаче да разберете какво първо ще го попитат почитателите му, щом това се случи, поровете се в Reddit

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA