"Момичето от влака" носи Прада и обича Ню Йорк

Може да се каже, че животът на Емили Блънт е също толкова цветен, колкото е и кариерата ѝ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 април 2021

Познаваме я като „момичето от влака", като едно от главните действащи лица в „Дяволът носи Прада", като съпругата на Джон Кразински, като майка, като доза лондонско вдъхновение в забързания Ню Йорк и като самата Мери Попинз.

Кои са 10-те неща, правещи живота на Емили Блънт също толкова магичен, когато камерата не работи? Разказва самата тя!

Ню Йорк – "Колкото и да ми липсват хората в Лондон, обичам енергията на Ню Йорк. Някак те поразява. Както и фактът, че не използваме коли, ходим пеша навсякъде."

Кафе – "След като вече имам деца, силно се нуждая от него. Неспособна съм да преживея целия ден, ако не съм пила кафе. Хубаво кафе с малко мляко."

„Челюсти" – "Не обичам страшни филми, което е иронично, защото напоследък често участвам в такива. Въпреки това, наистина обожавам „Челюсти", това е перфектният филм. Със сигурност е продукцията, която съм гледала най-много пъти."

Книгите – "Мисля, че хубавата книга може да промени живота ти. „Ловецът на хвърчила" направи това с мен. Не успях да спя две седмици след като я прочетох. Това е една от книгите, които повлияват на психиката ти и начинът, по който възприемаш хората."

57

Съпругът ми – "Той е перфектният мъж. Изключително забавен, усмихнат, весел, самоуверен, винаги ме окуражава да следвам целите си. Любимото ни занимание е да излезем на вечеря с вкусна мексиканска храна и маргарити."

Амстердам – "Най-любимият ми град в света? Амстердам, със сигурност. Обикнах този град от първата секунда."

Виновните удоволствия – "Всеки обича вкусната (и вредна) храна, не съм изключение. Обожавам пица със сирене и босилек, също така печеното пиле на майка ми. И лазаня!"

Pinterest – "Не ползвам социалните мрежи, но Pinterest е новата ми мания. Споделям снимки на места с много светлина и стени, облицовани с дърво. #ИнтериоренДизайн"

Предизвикателствата – "Във всеки един вид. Един мой приятел наскоро изкачи Килиманджаро и си казах, че аз също бих искала да го направя един ден. В работен план, обичам идеята за непознатото в бъдещето и гмуркането в твърде различни едни от други проекти и роли."

Майчинството и децата ми – "Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Чувствам се страхотно. Да виждам децата си усмихнати и весели, е нещото, което ме прави най-щастливата на света!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA