Криси Тейгън за "влакчето на ужасите", наречено 2020-а

Съпругата на Джон Леджънд може да остави социалните мрежи зад гърба си, но продължава да бъде откровена до болка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2021

Криси Тейгън е от малкото суперзвезди, които напук на славата, продължават да бъдат себе си, понякога с цената на всичко.

Абсолютно откровена за несъвършенствата и несигурността си, съпругата на Джон Леджънд украси корица на ежегодния The Beautiful Issue на списание People, появявайки се заедно с малките Луна и Майлс.

Най-важното, на което тя ги учи? Да бъдат точно такива, каквито са. "Аз съм отворен, свободен дух и обичам децата да бъдат деца. Добротата е важна. Когато се срещнете с нашите деца, те са много топли и приятелски настроени", разкрива Тейгън. "Те са креативни, чудни, одухотворени и любопитни същества."

Въпреки че в момента всички знаят името ѝ и слагат постовете ѝ в социалните мрежи под лупа, в началото на 20-те си години, когато цялата слава започва да се появява, Криси работи като модел и споделя, че често е брояла калории заради различни диети.

"За мен е по-важно да се наслаждавам на нещата. Поставям ума и духа преди тялото. Ако това ще ме направи щастлива или накара да се почувствам по-добре, значи е правилният отговор", коментира тя. "Прекарах много години в броене на калории и планиране на твърде много тренировки, за да разбера значението на термина wellness. Сега знам, че е в игра с децата ми или разходка в някой парк."

С бързо развиващия се бизнес и предстоящо откриване на собствен ресторант, Криси се чувства по-щастлива от всякога. "Винаги съм знаела, че искам да бъда майка и съпруга, но по отношение на работата, не знаех какво мога да направя. Гордея се, че събрах тези талантливи хора, любов и обратна връзка в Cravings."

Голямата движеща сила на Тейгън продължава да бъде Джон. Двамата се запознават на снимачната площадка на музикалното видео към сингъла му "Stereo" още през 2006 г. и се влюбват от почти пръв поглед. Приказната сватба идва седем години по-късно, както и най-радостните и опустошителни моменти в живота им.

"Мислех, че знам всичко за Джон, а после се появиха децата. Да виждаш партньора си като баща е наистина прекрасно", разкрива Криси.

Миналата година се оказва най-трудната за тях. "Научих колко съм силна. Годината беше влакче на ужасите за всички по света, включително и за малкото ни семейство." Тя обаче е благодарна за подкрепата. "Беше наистина красиво да видим хората, които застанаха до нас. Радвам се, че успяхме да надделеем и да посрещнем предизвикателствата с повече любов, отколкото сме предполагали."

Гледайки напред, Тейгън казва, че няма търпение да остарее с "легендарния" си съпруг и да бъде заобиколена от близки хора до самия край. "Наистина се надявам децата ни да бъдат от онзи тип, които идват всеки уикенд за неделна вечеря. Ще се радвам да виждам семейството си около една маса, заедно с Джон до мен и моята сребриста коса."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA