След 4 години музикална пауза, Лорд се завръща

Новозеландската сензация изчезна от светлината на прожекторите, но изглежда готова да се завърне.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2021

След като изпя завладяващото и енигматично "Royals" през вече далечната 2013 г., Лорд заслужи своето място в чартовете и сърцата на всички музикални меланхолици.

Изглежда, че преди броени дни талантливата изпълнителка се е присъединила към концертен ангажимент в Нова Зеландия, за да изпълни изненадващ кавър на песента "Tougher Than The Rest" на Брус Спрингстийн, която е част от албума му "Tunnel of Love", появил се на пазара през 1987 г.

За верните фенове на певицата това е лъч в светлина на тунела, тъй като те са в очакване на нов албум още от 2017 г., когато тя пуска "Melodrama". 

"Започнах да се връщам в студиото през декември, за да направя малко музика. Получиха се хубави неща. Щастливи, забавни неща", споделя тя в свое интервю в края на миналата година.

Основното вдъхновение зад предстоящата музикална селекция е пътуване до Антарктида, което просто провокира появата на нов материал. Върху него тя работи с продуцента Джак Антоноф, който стои зад Лана Дел Рей и последните два албума на Тейлър Суифт

"Когато отидох в Антарктида, още не бях започнала да пиша. Разбрах, че това, което мозъкът ми е искал, е посещение в алтернативно царство", разкрива тя след неговото приключване. Сега остава само да видим (и чуем) финалния резултат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA