Мария Бакалова попадна в списъка на Forbes "30 под 30"

Ето го и поредният повод за гордост от момичето, което сбъдна мечтите си - Мария Бакалова.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2021

Фотография: Instagram/@highheelprncess

Стъпка по стъпка, Мария Бакалова продължава да завладява света и далеч не смята да спира.

Талантливата ни сънародничка попадна в престижния списък на списание Forbes "30 под 30", който отличава най-знаменитите лица в европейската развлекателна индустрия.

Именно с ролята си в "Борат 2", Мария успя да получи световна разпознаваемост, както и над 50 номинации за различни престижни филмови статуетки, в това число и за "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля.

В началото на тази година тя стана и партньор в JupiterLights Pictures, заедно с основателя, неин добър приятел и друг наш световен любимец - Юлиан Костов.

"Нашето" момиче сподели големите новини в официалния си Instagram акаунт, разкривайки, че двамата с Юлиан са "развълнувани от всички вдъхновяващи филми и поредици, които искаме да създадем за вас в следващите години. Нямаме търпение да съживим нашите митове и легенди, обичани от много хора по света, и да ви донесем нещо различно, което носи нашата гореща балканска автентичност."

"Обединени сме във визията си за промяна към по-добро и се застъпваме за равен достъп до възможности и премахване на етническите бариери, когато става дума за главни роли", разкрива още тя.

И докато ние поздравяваме Мария за поредното умопомрачително постижение, продължаваме да очакваме 25 април, когато, надяваме се силно, тя ще прибере вкъщи заветният "Оскар".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA