Последните подробности за завръщането на "Приятели"

Снимките на дългоочаквания момент са се случили през уикенда, а голямата премиера ще бъде това лято.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2021

След месеци вълнение, спекулации и изписани редове по темата, специалното завръщане на "Приятели" най-накрая стана факт.

Снимките за дългоочаквания проект са се случили в рамките на изминалия уикенд, а източници, близки до екипа, разкриват, че работата по него е отнела три дни, включително и за обработката на реквизитите, сред които е известният фонтан в отварящите кредити. Да, ще го видим отново.

Локацията е същата снимачна площадка в студиата на Warner Bros. в Лос Анджелис, където е заснет оригиналния попкултурен феномен. Налице е била и публика на живо, състояща се главно от статисти, изследвани за COVID-19 преди допускане до самата сграда.

Пред екран, за първи път от 17 години, ще застанат Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. Самият екранен Чандлър Бинг сподели кадър в официалния си Instagram акаунт, който, разбира се, вече е в архивите на социалната мрежа. Бързи и наблюдателни фенове обаче разкриват, че описанието под него е гласяло "Секунди преди четката за грим. Да не споменаваме повторното събиране с моите Приятели."

Въпреки че не знаем каквито и да било подробности, към момента е ясно, че актьорите ще седят заедно, но без да влизат в иконичните си образи. "Аз ще бъда Дейвид. Нищо не е по сценарий. Всички ще бъдем себе си, но има един момент, в който все пак четем нещо", сподели неотдавна Рос Гелър.

Голямата премиера ще бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max, вероятно в средата на лятото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA