Тайните срещи на Дженифър Лопес и Бен Афлек... Заедно ли са отново?

Ще заговорим ли отново за Бенифър, както бяха наричани преди от медиите Дженифър и Бен...

Силвия Канин
Силвия Канин 03 май 2021

Не се мина много от раздялата на латино дивата със спортиста Алекс Родригес и медиите вече не издържат на напрежението, свързано с въпроса: КАКВО СЕ СЛУЧВА С СПАЛНЯТА НА ДЖЕЙ ЛО!

Слуховете не липсват, а най-упоритият сред тях е, че Джени от квартала отново е в обятията на Бен Афлек. Точно така, старата любов може би наистина не хваща ръжда! 

Двамата все още не са уловени заедно от папараците, но близки до изпълнителката доверяват, че актьорът я посещава доста често в имението и в Ел Ей. Как става това, когато целият свят ти гледа в двора ли? С тайна схема. Според източника шофьор на певицата взима, с огромен бял джип, с който се движи и Дженифър, Бен Афлек от тайна локация и го кара незабелязано в музикалното имение. 

ben

Те винаги са били приятели, коментират близки до актьора и певицата. 

На 23-и април Дженифър е уловена от папараците да вечеря с вече бившето си гадже Алекс Родригез в Хотел Bel-Air, където, между другото, беше и първата им среща през 2017-а. Ден по-рано обаче в същия хотел е забелязан Бен Афлек, докаран от същия огромен бял джип, който вече споменахме. И така няколко дни подред хитрите папараци улавят белия джип да извозва Бен от хотела, без да го виждат от затъмнениете стъкла, разбира се, и да го оставя в имението за 28 милиона на Лопес.

жен

За позабравилите от вас ще припомним, че през 2002-а Джей Ло и Бен се сгодиха, а през 2003-а отложиха уж за малко сватбата си. Година по-късно обаче оповестиха, че се разделят, а латино дивата нарече това "първият път, в който сърцето й е толкова разбито".

Ще следим с интерес какво ли ще се случи почти 20 години след началото на тяхната любов

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA