И Меган Маркъл пуска на пазара детска книжка

Херцогинята на Съсекс ще разкаже емоционална история, вдъхновена от Хари и малкият Арчи.

Няма нещо, което Меган Маркъл да не може да направи и новодобавената титла "автор" в резюмето ѝ доказва точно това. Херцогинята на Съсекс вече е завършила дебютната си детска книжка "Пейката" и предстои да я пусне на пазара на 8 юни.

Историята в нея ще се фокусира върху специалната връзка между баща и син, погледната през очите на майката. Разбира се, написаното е вдъхновено от личния опит на Меган с принц Хари и малкият Арчи, а самата тя коментира в официално изявление, че книгата "отразява развиващите се отношения между бащи и синове", напомняйки ни "за многото начини, по които любовта може да присъства в модерното семейство".

Корицата е илюстрирана от неколкократно награждавания художник Кристиан Робинсън, а аудиоизданието ще бъде разказано от самата Маркъл.

"Книгата започна като стихотворение, което написах за съпруга си навръх Деня на бащата, месец след раждането на Арчи", споделя Меган. "Това стихотворение се превърна в тази история. Кристиан наслоява красиви и ефирни акварелни илюстрации, които улавят топлината, радостта и комфорта на отношенията между бащите и синовете от всички сфери на живота. Надявам се, че "The Bench" ще резонира с вашето семейство, така, както го направи с моето."

"The Bench" вече е налична за предварителна поръчка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA