Били Айлиш счупи три Instagram рекорда

Направи го само за един ден, публикувайки точно две снимки. Браво, Били!

Фотография: Craig McDean

Спокойно можем да заявим, че едно от любимите занимания на Били Айлиш е да чупи рекорди.

Публикувайки юнската корица на британския Vogue, чиято звезда е именно тя, младата изпълнителка се изстреля право във върховете на Instagram и счупи рекорда за снимка, достигнала най-бързо 1 милион харесвания в историята.

Времето е по-малко от 6 минути, а към момента броят на харесванията клони към 16 милиона. "Обичам тези снимки. Правете каквото искате, когато пожелаете. Кажете "ма***та му на всичко останало."

Това обаче не е първият път, в който Айлиш разбива този рекорд. Малко повече от 6 минути са необходими на кадъра, в който тя дебютира с платинено русата си визия, за да достигне желания милион. Към момента на писане на този текст, говорим за почти 23.

И въпреки че корицата на модната Библия се оказва големият фаворит, друга фотография от сесията с над 20 милиона получени сърчица се превърна в четвъртата най-харесвана снимка за всички времена.

Междувременно, Айлиш издаде втория сингъл от предстоящия си нов албум "Happier Than Ever", който ще бъде на пазара на 30 юли. Тя просто не може да спре...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA