"Убийствен пъзел" се завръща през май

И вие мислехте, че всичко е приключило? Всъщност не е.

Не знаем за вас, но ние продължаваме да приемаме "Убийствен пъзел" за филм, заслужаващ място сред най-страшните такива. Ако сте от хората, за които това не само не е проблем, а даже задължително условие, ще се зарадвате на новините за голямото продължение.

Зъл престъпен гений налага необикновена форма на справедливост в "Спиралата: Убийствен пъзел продължава". Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик" Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града. Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца.

В надпревара с времето, Зик скоро открива, че зад мотивите на убиеца стои нещо по-зловещо... и далеч по-лично, отколкото си е представял. Хванат в мрежата от лудост и убийства, той бързо трябва да подреди финалния пъзел, ако иска да остане жив и да се справи със зловещия убиец.

Режисьор на лентата е Дарън Лин Боузман, който стои зад втория, третия и четвъртия филм от оригиналната поредица. Сценаристи са Джош Столбърг и Питър Голдфингър, а изпълнителните продуценти - Орън Коулс ("Джон Кю") и Марк Бърг, известен с работата си върху "Двама мъже и половина".

Новата глава от зловещата история звучи като смразяващ трилър, изпълнен с напрежение и обрати. Началото е 21 май, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA