Алекс коментира слуховете за Джей Ло и Бен Афлек

Бившият годеник на латино иконата определено не е доволен от случващото се в публичното пространство.

Честно казано, по никакъв начин не можехме да предвидим цялата история около възнобновения романс на Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Двамата сложиха край на дългосрочните си връзки в съмнително сходно време, заминаха на ваканция в Монтана и изглежда, че са готови да дадат втори шанс на любовта си след отложената им сватба през 2004 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОНСПИРАЦИИ, ПЪТУВАНИЯ И ТАЙНИ - КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК?

Разбира се, другата интересна гледна точка в цялата ситуация е тази на Алекс Родригес. В ново видео, разпространено из социалните мрежи, се вижда как бившият бейзболист слиза от колата си и на въпроса какво мисли за новините, той отговаря с простото "Давайте, янки"!

На пръв поглед това е малко нелогично попадение, но смятаме, че е повече от подходящо, предвид дългогодишната вярна подкрепа на Афлек към Бостън Ред Сокс.

Междувременно, източници, близки до Джей Ло, разкриват, че тя се възползва максимално от времето си със звездата от "Не казвай сбогом", но в никакъв случай не прави грандиозни планове за бъдещето. "Отворена е за връзка, иска да прекара възможно най-много време с Бен, за да види къде може да отиде това."

"Със сигурност не правят планове", така че не очаквайте мащабният годежен пръстен с розов диамант скоро. Кой знае, never say never.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA