Хари разказва за първата си среща с Меган... в супермаркет

Първата официална среща на двойката е била в лондонски супермаркет. Не е ли романтично?

Изисканата вечеря и посещението в киносалон някак се превърнаха в задължителни за официална първа среща. Стига, разбира се, да не си кралска особа.

Точно това предизвиква принц Хари да търси различни алтернативи, които гарантират, че първите му мигове с Меган Маркъл няма да се случат пред очите на милиони папараци и поклонници.

В свое ново интервю за подкаста на Дакс Шепърд, Хари споделя: "Първият път, когато Меган дойде да остане при мен, се срещнахме в супермаркет в Лондон, преструвайки се, че не се познаваме. Изпращахме си съобщения от двете страни на пътеката".

57

"Имаше хора, които ме оглеждаха, хвърляха странни погледи, приближаваха се до мен и ми казваха "здравей", разкрива още братът на принц Уилям. "Аз ѝ изпращах съобщения дали покупките са правилни. Тя ми отговори: "Не, искаш ли пергаментова хартия?". Къде изобщо е тя?"

Прикритието му пък е било бейзболна шапка, поглед надолу и дрехи, обещаващи режим "инкогнито".

Вероятно сте наясно с историите за запознанството им, а дали Меган наистина не е имала никаква представа в какъв тип институция се замесва, знае само тя. Факт е, че сега изглеждат по-щастливи от всякога, а на 19 май ще отбележат и третата годишнина от сватбата си. Изглежда, че потайността си е заслужавала.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA