Ел Фанинг стартира подкаст, посветен на токсичните диети

По-малката сестра Фанинг започва нов проект, който цели да нормализира липсата на диети в широката общественост.

Докато продължава снимките за втория сезон на "The Great", Ел Фанинг застава зад микрофона за нов подкаст франчайз, озаглавен One Click

Той ще бъде адаптация на статия от популярната журналистка Джесика Уапнър, която се фокусира върху токсичната диетна култура, предизвикваща много хора да прибягват до крайности. Публикацията привлича вниманието на по-малката сестра Фанинг и тя бързо изпраща запитване към нейната авторка. "Бяхме съгласувани в мисленето си и това, което искахме този подкаст да предава като послание", разкрива Ел.

Първият сезон, чиято премиера е на 20 май, насочва вниманието към опустошителните последици от опасни лекарства за изгаряне на мазнини.

Основната желание на Ел пък е да спре целия натиск върху широката общественост. "Толкова много реклами за тренировки се появиха в Instagram. Предлагаха ми да си върна тялото за отмъщение или да изляза от карантината, изглеждайки добре. Така е, наистина. За съжаление обаче, сякаш индустрията иска да държи хората в несигурност."

Успоредно с основната си роля, Фанинг влиза и в тази на изпълнителен продуцент, отбелязвайки първото начинание на продуцентската компания Lewellen Pictures със сестра си Дакота.

Те не планират да се ограничават до дадени сфери, а просто да съживят историите, които си заслужават да бъдат разказани. "Искаме да се отдадем на историите. Няма значение, че е аудио, а не телевизионно предаване. Мисля, че точно това ми беше забавно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA