Линдзи Лоън се завръща към киното

Звездата от "Капан за родители" се присъединява към екипа на романтична комедия за коледния каталог на Netflix.

Коледните филми на Netflix се превърнаха в must за празничния сезон и задължително добавяме поне няколко техни продукции в личните си списъци за гледане.

Следващата година към тях ще се присъедини и Линдзи Лоън, която обединява сили с Ванеса Хъджънс за празнична романтична комедия, отбелязваща завръщането на звездата от "Капан за родители" към актьорството.

Работата по лентата ще започне през ноември тази година, така че, за съжаление, нетърпеливите фенове ще трябва да изчакат до другия празничен сезон, за да видят коледния дух на Лоън.

Източници на Variety разкриват, че Линдзи ще бъде в ролята на "новосгодена, разглезена хотелска наследница", която получава амнезия след ски инцидент и се събужда под грижите на "красив собственик на хижа и неговата дъщеря в дните преди Коледа".

По време на специалната новогодишна вечер на CNN през вече далечната 2019 г. актрисата сподели, че очаква с нетърпение новия си поглед към актьорството, за да "си върна живота, върху който работих толкова усилено". Както може да се досетите, реакциите в социалните мрежи са повече от екзалтирани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA