Момент, Кание Уест и Ирина Шейк ли са новата звездна двойка?

Изненадите на холивудския небосклон не спират да се появяват със скоростта на светлината. Тази определено е Г-О-Л-Я-М-А!

Странните любовни конфигурации в света на звездите със сигурност не са нещо необичайно, но признаваме, че продължават да съществуват такива, които просто ни изненадват в гръб и ни казват "аха, не го очакваше, нали?". Горе-долу такава е ситуацията с последните слухове, че след като Кание Уест приключи брака си с Ким Кардашиян, той е насочил вниманието си изцяло към Ирина Шейк.

Появата на спекулациите се случва в тайнствен Instagram акаунт, а скоростта, с която се разнасят вероятно е доста по-голяма от тази на светлината. Имат ли обаче някакво основание?

През 2010 г. рапърът пуска официалното видео към музикалния си сингъл "Power" с участието на куп красиви жени, сред които е и самата Ирина. Същата година той реализира на пазара и друго парче, в чийто текст място намира бившата любима на Брадли Купър.

Fast forward към тази година, в края на април супермоделът бе забелязан в Ню Йорк с тениска от колаборацията на Кание и Balenciaga, а източници, близки до Ye, разкриват, че той определено се е опитвал да я ухажва, въпреки че до този момент са били просто приятели.

Това обаче предизвиква поредният въпрос - говорим ли за съвсем нов източник, който категорично потвърждава, че между тях има нещо? Ако оставим слуховете и косвените доказателства настрана, отговорът е по-скоро отрицателен. Честно казано, не можем да си ги представим заедно, но никога не казваме никога.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA