Наоми Кембъл е мечтала за дете повече от 10 години

Супермоделът разкри повече подробности за най-важния и личен момент в живота си.

Със сигурност знаем едно нещо за раждането на дъщерята на Наоми Кембъл и то е, че тя се е появила на бял свят под звуците на красива музика.

В нов епизод от YouTube предаването си "No Filter With Naomi", разговаряйки с популярния DJ D-Nice, звездата от котешката пътека разкрива, че е слушала много Боб Марли преди и по време на важния момент. "В един от най-специалните моменти, когато току-що ставах майка, пуснах Боб Марли. Все пак това са моите корени."

След интервюто Кембъл разкри, че смята да си вземе малко почивка от ангажиментите в онлайн пространството. "Това може да е последното ми шоу, смятам да си взема малко почивка. Може и да не го направя."

Към момента тя не е разкрила името на най-голямата радост в живота си, но големите новини обяви с трогателен пост на 18 май

"Красива малка благословия ме избра за своя майка. Толкова съм поласкана да имам тази нежна душа в живота ми, нямам думи да опиша безкрайната връзка, която споделям с моя ангел. Няма по-голяма любов", споделя тя тогава, докато нейни близки приятели разкриват, че плановете за майчинство са били налице от години. "Тя искаше бебе от дълго време, повече от 10 години. Всеки, който е изненадан, че Наоми има бебе сама, по свой собствен начин и свой собствен график, не познава Наоми Кембъл. Не е ли предефинирала всичко, до което се е докосвала?"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA