Честит рожден ден, Хайди Клум!

Иконичният супермодел празнува днес, а ние не спираме да я обожаваме...

90-те години донесоха сериозни промени в целия свят, но успяха да ни дадат и цяла плеяда супермодели, които да гледаме в захлас. Хайди Клум категорично намира място сред тях, но това го знаете отлично.

Родената на 1 юни (честит рожден ден!) преди 48 години Клум се появява в семейство на CEO на козметична компания и фризьорка. Не чака дълго, за да разбере, че след като завърши училище няма да учи моден дизайн, а директно ще започне с кариера на котешката пътека. През 1993 г. прекосява Океана, за да работи в Маями, след това се премества в Ню Йорк и няколко години по-късно вече има собствена марка и договор с Victoria's Secret. Останалото, меко казано, е история, а дори сега тя продължава да се пише.

Към днешна дата Хайди има собствено шоу, модна марка и лоялна аудитория, която никога не се опитва да я вкара в общоприетите закономерности. "Имам такова усещане, че хората просто се опитват да те вкарат в прословутите 90-60-90. Известните дизайнери често правят дрехи с нулев размер. Защо? Как някой може да бъде нулев размер?!"

Блондинката бързо разбира, че модният бизнес продава илюзия за красота, която в действителност не съществува. Тя обаче е напълно окей с това разбиране и остава такава, каквато е. "Или ме приемат, или нищо не може да ме задържи." Обичаме това отношение към света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA