Тейлър Суифт получи роля в мащабен холивудски филм

Как ви звучи актьорски състав, оглавен от Аня Тейлър-Джой, Крисчън Бейл и Тейлър Суифт? Питаме за приятел.

Тейлър Суифт отдавна доказа, че почти няма нещо, с което да не може да се справи и следващият ѝ голям проект е поредното потвърждение на тезата. Музикалната суперзвезда се присъединява към Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Аня Тейлър-Джой, Рами Малек и Зоуи Салдана за следващия голям филм на Дейвид Ръсел.

Режисьорът зад удостоените с "Оскар" "Американска схема" и "Наръчник на оптимиста" се завръща с филмова адаптация на собствен сценарий за първи път след изключително успешния "Джой" с участието на Дженифър Лорънс от 2015 г.

Заглавието на продукцията, както и подробности за сюжета, към момента се пазят в тайна, но по-голямата част от снимките вече са осъществени и се очаква 20th Century Studios да обяви голямата премиерна дата.

Предстоящият проект ще бъде първата голяма роля на Суифт след "Котките" и романтичната комедия "Свети Валентин", където играе рамо до рамо с Джесика Алба, Джесика Бийл и Брадли Купър. Озвучаването на анимационни филми и документалната лента "Мис Американа" за Netflix са бонус.

Не знаем дали Тейлър държи на звездното присъствие около себе си, но този филм със сигурност ще предизвика бурни реакции. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA