И Анджелина ли се връща при бившия си съпруг?

Няколко пъти обявихме 2021-ва за годината на звездните изненади. Запознайте се с поредното доказателство.

Преди изобщо да стане дума за Бранджелина, Анджелина Джоли и актьорът Джони Лий Милър бяха сред горещите IT двойки под светлината на прожекторите.

През 90-те двамата се вричат във вярност, но се разделят още на следващата година и официално подават молба за развод през 1999 г. И въпреки че тогава връзката им изглежда мимолетна, сега може би говорим за нещо повече от просто приятелство.

Точно в началото на уикенда любопитни папараци успяха да уловят звездата от "Господарка на злото" да влиза в сградата, където се намира апартамента на Милър. Джоли се появява с бежов тренч, чанта Louis Vuitton и бутилка вино, преди да напусне абсолютно сама, три часа по-късно.

Джоли и Милър се срещат на снимачната площадка на лентата "Хакери" през 1995 г. и си казват заветното "да" шест месеца по-късно.

Това е първият брак и за двамата, тъй като по онова време тя е на 20, а той - на 22 години. На скромната сватба присъстват само двама гости - майката на Анджелина и един от приятелите на Милър.

57

След развода им Джоли се омъжва за Били Боб Торнтън, а Милър дава начало на любовта си с актрисата Мишел Хикс, преди да сложи край десет години по-късно, през 2018 г.

Предвид факта, че Дженифър Лопес и Бен Афлек решиха да дадат втори шанс на любовта си, няма да се изненадаме, ако Анджи и Джони направят същото. Обещаваме да следим за подробности.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA