Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха голям бизнес ход

Звездата от "Клюкарката" и екранният Дедпул ще дадат шанс на повече хора за пробив в развлекателната индустрия.

Преди няколко годиин Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс стартираха благотворителната организация Group Effort Initiative, която има за цел да приспособи членовете на BIPOC общността и други маргинализирани социални групи, предоставяйки им реална възможност за кариера в развлекателната индустрия.

Точно в началото на уикенда звездното дуо обедини сили с кмета на Лос Анджелис Ерик Гарсети и Evolve Entertainment Fund, за да установи още повече работни места и обучения в Холивуд за хората, далеч от фокуса на обектива.

"Evolve е нещо повече от възможност да чуете гласовете на младите хора в творческата продукция на нашия град - той гарантира, че студиата в Холивуд отразяват по-добре онова, което прави Лос Анджелис необикновен", гласи официалното изявление на Гарсети.

Той подчертава, че така все повече личности ще получат шанс да преследват мечтите си и да си осигурят кариера в изкушаващия сектор. Блейк и Райън направиха скромно изявление в официалния Twitter акаунт на Group Effort Initiative, намеквайки, че големите изненади тепърва предстоят.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA