Обвиниха Били Айлиш в расизъм, тя отрече да е вярно

Месец преди да издаде новия си студиен албум, IT момичето на Холивуд отрече да проявява расизъм.

Съвсем случайно изплувало в социалните мрежи видео, в което Били Айлиш проявява расизъм, накара нейните фенове да подложат на съмнение цялостното ѝ разбиране за света.

Разбира се, изпълнителката веднага предложи коментар по темата. "Обичам ви, хора. Много от вас ме помолиха да коментирам това. Искам да обърна внимание, защото ме определят като нещо, което не съм. Когато бях на 13 или 14, изрекох дума от песен, която по това време не знаех, че е унизителен термин, използван срещу членовете на азиатската общност. Ужасена съм и смутена от факта, че някога съм изрекла тази дума."

"Това е единственият път, когато съм я чувала, тъй като тя никога не е била използвана от някой в семейството ми. Независимо от невежеството и възрастта по това време, нищо не оправдава факта, че е било нараняващо. И, за това, съжалявам", разкрива Айлиш в своя Instagram.

"Не само вярвам, но и винаги съм работила усилено, за да използвам моята платформа за борба с приобщаването, добротата, толерантността, справедливостта и равенството. Всички ние трябва да продължим да водим разговори, да слушаме и да се учим. Чувам ви и ви обичам. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това", завършва тя своето послание, само месец преди да издаде новия си студиен албум.

"Happier Than Ever” ще бъде на пазара на 30 юли, но вече е наличен за предварителни поръчки в MusicMall.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA