Защо няма да видим старите герои в новия вариант на "Клюкарката"?

Изпълнителният продуцент на шоуто е взел стратегическото решение още в самото начало.

Понастоящем reboot-ът на "Клюкарката" позволява на американската аудитория да се впусне дълбоко в изследването "колко много са се променили социалните мрежи и пейзажът на самия Ню Йорк" през 8-те години от края на оригиналната поредица.

57

И докато в първоначалния вариант на сериала има 7 главни и 12 поддържащи персонажа, тук говорим за, съответно, 16 и 22 такива, които създателят на шоуто Джошуа Сафран се надява бързо да бъдат обикнати от феновете.

Това е и причината да не очакваме мащабни "завръщания". Поне засега. "Нямаме достатъчно екранно време. Ако Блеър се появи за две сцени, ще кажете, че искате още от нея. Нека видим какво ще се случи и ако получим сезон 2, ще имаме шанса да вкараме повече сюжетни линии", споделя самият той.

"Взехме това решение рано и, честно казано, бях притеснен, но започнах да вярвам, че е правилното. Публиката никога няма да приеме тези герои, ако са в сянката на оригиналните", разкрива още Сафран, който все пак обещава да видим част от любимите персонажи в последния епизод от първи сезон. "Така поддържаме оригиналното шоу живо, но същевременно позволяваме на новото да има собствен живот."

57

Първият сезон от 10 епизода ще представи "прясна реколта от великолепни ученици във всевиждащото око на Клюкарката", което и този път ще наблюдава отблизо частните училища в Горен Манхатън.

Емили Алин Линд (познавате я от "Отмъщението"), Томас Дохърти, Тави Гевинсън (вероятно сте я виждали в "Scream Queens"), Адам Чанлер-Берът, Зайон Морено, Уитни Пийк, Илай Браун (сигурно сте гледали спин-оф продължението на "Малки сладки лъжкини"), Джонатан Фернандес и Джейсън Готей влизат в главните роли.

Очакваме официалната българска премиера скоро.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA