Скарлет Йохансон проговори за тайната си сватба

Звездата от "Черната вдовица" реши да вдигне завесата, обгърнала личния ѝ живот от доста време насам.

Предвид факта, че не коментира подробностите от личния си живот, Скарлет Йохансон изненада всички, когато реши да разкаже повече за тайната церемония, на която казва "да" на Колин Жост.

Големият момент се случва в Палисадес, Ню Йорк през октомври 2020 г. и тъй като немалка част от света все още е била под социална изолация, цялото усещане за двамата се е превърнало в "малко стресиращо".

"Очевидно искахме да вземем всички възможни предпазни мерки, така че имахме маски и тестове за COVID около 100 000 пъти", разкрива звездата от "Черната вдовица. "Искам да кажа, че поглеждайки назад към снимките, определено беше особено, но все пак го направихме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ЧЕРНАТА ВДОВИЦА", САМО В КИНАТА ОТ 9 ЮЛИ

Въпреки това церемонията е била перфектна, тъй като успяват да съберат семействата си, включително възрастните баба и дядо на комика. "Говорим за малък и интимен момент, но беше красиво. Видяхме хора, с които не се бяхме събирали от доста дълго време."

Източници, близки до семейството, разкриват, че те са искали "тиха и лична церемония", каквато и се случва в крайна сметка.

57

Преди броени дни стана ясно, че Скарлет и Колин ще посрещнат заедно първия си наследник. Актрисата предизвика слухове за евентуалната си бременност още през юни, след като пропусна няколко големи събития около промотирането на "Черната вдовица". "Изненадващо е, тъй като става дума за огромен проект на Marvel и Disney, в който тя е едновременно звезда и изпълнителен продуцент."

Неотдавна Скарлет нарече Жост "любовта на живота ми", а в мемоара си "A Very Punchable Face" самият той я описва като "някой, когото обичам. Някой, с когото се чувствам по-удобно в сравнение с когато и да било".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA