Пловдив, за нас бе истинско удоволствие!

Второто издание на #BringTheBloggers в града под тепетата направи лятото ни по-наситено с прекрасни срещи.

Фотография: Иван Коловос

Още с приключването на първото издание на #BringTheBloggers в Пловдив, знаехме, че ще се връщаме отново и отново, за да споделяме красиви емоции с читателите ни в града под тепетата. Направихме го на 22 юли в хотел Империал и отново опитахме да разберем ясно ли е къде точно се крие истината за живота и успеха в онлайн пространството.

57

Големият старт дадохме с очарователната Лиляна Ангелова, която, предавайки на живо в официалния си Instagram акаунт с над 80 хиляди последователи, разкри повече за случването и обработката на кадрите си, и показа истинското значение на вдъхновяващите послания, които пък предизвикаха любопитна дискусия сред аудиторията.

57

Веднага след нея на сцената поканихме Галя Симеонова, която озари последното ни издание в София и просто нямаше как да пропуснем възможността отново да си поговорим за успешните YouTube видеа, броя на абонатите, интелигентната критика и лайковете.

57

След кратка кафе пауза, по време на която, за щастие, имахме възможност да се насладим на време, далеч от обичайното такова за Пловдив, дадохме старт на лайфстайл панела ни с Деница Стоянова от @mom.aroundtheworld и Лора Вълчева от @empurplebylori, разкривайки интересните истории зад имената на профилите им, вдъхновението от пътуванията и колко е важно желанието да бъдем успешни на всяка цена. 

57

Прекрасните разговори с тях, разбира се, продължиха по време на коктейла, който вие направихте изключително приятен, споделяйки впечатленията си от всичко чуто и видяно.

Събитието се осъществи със съдействието на верните ни партньори от Бритиш Американ Табако и Fashion Days, които се погрижиха участниците в дискусията и присъстващите на събитието да получат комплимент. Гостите си тръгнаха и с красиви подаръци от Biotrade

Пловдив, за нас бе удоволствие! Както винаги.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA