Спечелете страхотни награди от "Круиз в джунглата"

Вълнуващото лятно приключение с Емили Блънт и Дуейн Джонсън ще бъде в кината след точно седмица.

От 30 юли Disney ни канят да се присъединим към Дуейн Джонсън и Емили Блънт на "Круиз в джунглата" – най-опасното, най-забавното и най-развлекателното приключение на големия екран това лято.

Вдъхновен от една от най-старите и обичани атракции в Disneyland, която приема своите „пасажери" още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година, "Круиз в джунглата" ни отвежда на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои. 

С разточителна визия, напрегнато действие, неспирен екшън, интригуващи мистерии, много хумор, но най-вече със сърцата история през погледа на Емили Блънт и Дуейн Джонсън, "Круиз в джунглата" ще предложи на зрителите в киносалоните незабравимо изживяване без аналог.

GRAZIA ви предизвиква да спечелите страхотни награди от филма още днес! Отидете в официалния ни Instagram акаунт и открийте тематичния пост. Следвайте условията в описанието и можете да завладеете лятото с вълнуваща шапка или страхотна раница.

Крайният срок за участие е 30.07. Победителите ще изтеглим и обявим след 18:00 ч. в същия ден. Късмет!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA