Стягайте куфарите за „Круиз в джунглата" с Дуейн Джонсън и Емили Блънт

Запознайте се с най-опасното, най-забавното и най-развлекателното приключение на големия екран това лято.

На 30 юли Disney ни канят да се присъединим към Дуейн Джонсън и Емили Блънт на "Круиз в джунглата" – най-опасното, най-забавното и най-развлекателното приключение на големия екран това лято.

Вдъхновен от една от най-старите и обичани атракции в Disneyland, която приема своите „пасажери" още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година, "Круиз в джунглата" ни отвежда на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои. 

Обичаната от всички носителка на „Златен глобус" Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка д-р Лили Хаутън, която тръгва по следите на древна легенда, гласяща, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила, която може да промени медицината завинаги. За да успее в мисията си, Лили има нужда от кораб и опитен водач, способен да я преведе през бурните води на Амазонка.

75

За целта тя наема разнебитената и на пръв поглед не много надеждна лодка за разходки на прекалено самоуверения капитан Франк Улф (Дуейн Джонсън), който, въпреки съмнителната си репутация, самоотвержено се впуска в опасното приключение заедно с Лили – не само за да намерят първи дървото, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата му в истинско проклятие. По пътя необичайният тандем среща безброй опасности, но когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям, а съдбата на човечеството е поставена на карта.

С разточителна визия, напрегнато действие и неспирен екшън, интригуващи мистерии, много хумор и най-вече със сърцата история и колоритни герои, "Круиз в джунглата" ще предложи на зрителите в киносалоните незабравимо изживяване в стила на класики като "Индиана Джоунс", "Мумията" и "Карибски пирати". Без никакво съмнение, за любителите на филмовите приключения, това лято дестинацията е само една – "Круиз в джунглата".

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера ("Среднощно преследване", "Опасни води", "Без последна спирка"), а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Тръгваме на #КруизВДжунглата от 30 юли в кината на 2D и 3D.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA