Да, Джей Ло носи онази гривна от 2002 г.

Любовта на Дженифър Лопес и Бен Афлек продължава да е топ тема в светския дневен ред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2021

Може би скоро няма да направят публично изявление по темата, но Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждат наистина щастливи и почти така, сякаш нито за момент не са били разделени.

Латино иконата, която в момента обикаля Европа заедно със своя любим, бе забелязана от любопитни папараци с диамантена гривна на ръката си. Не случайна, а същата онази, която актьорът от "Не казвай сбогом" ѝ подарява през 2002 г. Това стана ясно от горещ кадър по бански, който Лопес сподели в официалния си Instagram акаунт. Директно от яхтата за 140 милиона долара.

Няколко дни преди това Jenny From The Block излезе в Монако, носейки златно колие с големи букви "BEN", а за нейния рожден ден в края на юли тя получава подарък от Афлек, "ясно изразяващ любовта им, но и способността за промяна и растеж".

"Всичко е много ново и вълнуващо, въпреки че се познават от векове. Беше забавно да се открият отново. И двамата са много доволни от това накъде отиват нещата", коментират източници, близки до тях неотдавна.

Бенифър отложиха сватбата си през 2003 г., съобщавайки, че го правят заради "прекомерно" внимание от страна на медиите. Сега ни дават същото, но предполагаме, че времето и опитът ще си кажат думата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA