Кейт Мидълтън обяви нова инициатива с помощта на принцеса Шарлот

Херцогинята на Кеймбридж продължава да се грижи за биоразнообразието в Обединеното кралство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 август 2021

Дори през ваканционните и изключително горещи летни месеци, Кейт Мидълтън не спира да поставя под светлината на прожекторите важни и близки до сърцето си каузи.

Херцогинята на Кеймбридж използва официалния Instagram акаунт на двореца Кенсингтън (въпреки че самият той вече не е в синхрон с името му), за да сподели снимка на принцеса Шарлот, която държи пеперуда в опит да призове хората да вземат участие в мащабната инициатива за преброяване на големите пеперуди.

"Искахме да споделим тези красиви червени адмиралски пеперуди като част от инициативата #ButterflyCount, която се провежда в Обединеното кралство", гласи описанието под поста. "@savebutterflies насърчава всички да преброим тези невероятни същества, защото те са не само красиви същества, но и изключително важни. Пеперудите са от огромно значение за хранителната верига."

Основният фокус в коментарите под публикацията обаче е върху това колко голяма изглежда Шарлот всъщност. В началото на юни тази година тя отпразнува 6-ия си рожден ден. "На шест е, да. Ако я попитате, ще казва, че е на 16. Сега е на 6, но прави каквото си иска. Сякаш растат много бързо", споделя принц Уилям тогава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA