Връчването на наградите "Еми" ще се случи на открито

Пандемията продължава да ръководи световния дневен ред и Холивуд просто се съобразява с това.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2021

Предвид глобалната ситуация, която продължава да ръководи дневния ред, телевизионната академия на САЩ направи голяма промяна по отношение на предстоящите награди "Еми".

Организаторите на събитието обявиха, че тазгодишното раздаване на статуетките ще се случи на открито и спрямо "съветите на експертите по здраве и безопасност", като в това число влиза ограничение на броя присъстващи.

"За съжаление, това означава, че не всички номинирани ще могат да присъстват на наградите", гласи официалното изявление на Академията, но нейният екип няма да решава кой ще гледа церемонията от вкъщи. "Здравето и безопасността на нашите номинирани са от първостепенно значение. Разговорите продължават и ще предоставяме допълнителна информация, когато е налице."

Очаква се да има ограничено присъствие и на червения килим, по който част от претендентите за статуетката все пак ще могат да минат и да зарадват феновете си с впечатляваща визия.

Връчването на наградите ще се случи на 19 септември, а ние се чудим дали Кортни Кокс най-накрая ще получи първата си статуетка. Стискаме ѝ палци!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA