Спечелете страхотни награди от "Свободен играч"

GRAZIA раздава страхотни награди от най-горещото лятно приключение. Ще се включите ли?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 август 2021

Отново е време за награди!

Създателите на "Дедпул" ни поканиха да влезем играта с Райън Рейнолдс и "Свободен играч" – нестандартната екшън комедия, която освежи лятото, предвизвиквайки ни да счупим оковите на ежедневието, да променим правилата на играта и да станем главните герои в собствените си истории.

Тон на продукцията задава Гай (Райън Рейнолдс), който въпреки че изпълнява една от най-обикновените житейски роли – тази на банков служител, винаги е изпълнен с неизчерпаем оптимизъм: трябват му само чаша кафе и разговор с най-добрия му приятел Бъди. Когато открива, че обикновеният му живот всъщност е част от необикновена видеоигра, е време да мине на следващото ниво и да стане главният герой, защото светът ще разчита на него.

Няколко дни след премиерата GRAZIA ви дава шанс да спечелите страхотни брандирани чаши от лентата, каквито може да видите в ръцете на Рейнолдс, дори на официалния постер.

Отидете в официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост, отговорете правилно на въпроса (ако имате нужда от помощ, ще я откриете тук), тагнете поне двама приятели в коментарите и може да бъдете сред победителите, които ще обявим след 12:00 ч. на 23 август!

Влезте в играта със "Свободен играч", само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA