Разкриваме тайната на "Къща в мрака" от този петък

Лентата надхвърля пределите на жанра и ще предложи на зрителите незабравимо, страховито изживяване в киносалоните.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 август 2021

От този петък, само в кината, тръгваме по стъпките на измъчваната от скръб и преживяваща нервен срив Бет (номинираната за „Златен глобус" Ребека Хол), която ще ни отведе на пътуване до най-дълбоките и тъмни места в нашето съзнание, питайки се през цялото време – това, което виждаме истина ли е или е плод, единствено, на сценария в нейната глава.

С изпълващата с напрежение до краен предел история и забележителното, нюансирано изпълнение на Ребека Хол и най-вече, с теми и идеи, изследващи най-мрачните кътчета на човешкия ум, "Къща в мрака" надхвърля пределите на жанра и ще предложи на зрителите незабравимо, страховито изживяване в киносалоните.

Разтърсена от самоубийството на своя съпруг, Бет остава сама в семейната им къща, която мъжът ѝ е построил за нея. Тя прави всичко по силите си да се справя с тъгата, но скоро започват кошмарите – обезпокоителни видения за нечие безплътно присъствие в къщата, което я зове и привлича. Отчаяна да намери отговори на въпросите си, Бет започва да се рови дълбоко в миналите дела на съпруга си, въпреки съветите на своите приятели. А това, което открива, е странна и ужасяваща  мистерия – мистерия, която Бет е твърдо решена да разгадае, дори и с цената на собствения разсъдък.

57

Какво се случва, наистина ли Бет полудява? С разгръщането на историята, зрителите са поставени пред дилема – дали събитията във филма, са реални или плод на разбитата психика на младата жена. А отговорът е неочакван и смразяващ.

С уникална атмосфера, впечатляваща визия и звуков дизайн, с грабваща история, напрежение и забележително, нюансирано изпълнение на Ребека Хол и най-вече, с теми и идеи, изследващи най-мрачните кътчета на човешкото съзнание, "Къща в мрака" ще предложи на зрителите незабравимо, страховито изживяване в киносалоните. 

57

Режисьор на "Къща в мрака" е Дейвид Брукнър (The Ritual), по сценарий на Бен Колинс и Люк Пиотровски. В ролите са Ребека Хол, Вонди Къртис-Хол, Стейси Мартин, Сара Голдбърг, Еван Джонакай и др.

"Къща в мрака" отваря врати на 20 август, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA