Вторият сезон на "The Morning Show" започва на 17 септември

Рийз Уидърспуун и Дженифър Анистън ще продължат да разглеждат отблизо всички #MeToo проблеми.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2021

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун дадоха големия старт на стрийминг платформата Apple TV+ през ноември 2019 г. с участието си в изключително успешния проект "The Morning Show".

Само няколко месеца по-късно в актьорския състав вече имаше носители на "Еми" и SAG, а Анистън обещава новият старт да бъде даден с "избухване в жив ефир" и случващото се след това да разгледа отблизо огромната сеизмична промяна на всичко познато от първите 10 епизода.

Това означава, че втората инсталация на поредицата започва секунди след финала на първи сезон, когато Алекс (Анистън) и Брадли (Уидърспуун) взеха изненадващото решение да разкрият в ефир какво се случва зад кулисите на работното им място.

Продължението ще засегне болезнената тема за пандемията, но основно ще коментира в дълбочина стереотипите около движението #MeToo.

Заедно с Дженифър и Рийз, на екран отново ще видим Стийв Карел и Марк Дюплас, но към тях се присъединяват и немалко нови лица. Най-много се вълнуваме за Хасан Минхай и звездата от "Спешно отделение" Джулиана Маргулис.

Голямата премиера е на 17 септември. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA