Време е за следващата глава от киновселената на Marvel

"Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" ни показва, че трудно можем да избягаме от съдбата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2021

Той не е този, за когото го мислите.

На 3 септември "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" ще представи за първи път на голям екран супергероя Шан-Чи. Надникваме зад кулисите на тази нова глава от киновселената на Marvel в специално видео, в което една от основните творчески сили зад филмите на студиото – продуцентът Кевин Файги, разкрива интересни подробности за Шан-Чи, за връзката му с Железния човек и защо историята на този герой трябва да бъде разказана, а лично от актьора Симу Лиу ще научим за страстта му и любопитния начин, по който получава ролята.

В добавка, нов ексклузивен телевизионен спот на филма ни отвежда още по-дълбоко в интригуващия магичен свят на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, загатвайки за амбициозните мащаби и идейното богатство на продукцията.

Ежедневието на младия Шан-Чи минава в тежки тренировки, целящи да го  превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену, който е предводител на организацията Десетте пръстена, свързана с превръщането на Тони Старк в Железния човек. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той бяга в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену. 

В ролята на Уену влиза легендарният хонконгски актьор Тони Люн ("В настроение за любов", "Пъклени дела", "Герой"), който придава на героя допълнителна дълбочина и характер, като го превръща в антагонист, способен на емпатия и любов. По този начин сложните взаимоотношения между него и Шан-Чи се превръщат в емоционален и драматичен гръбнак на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, който, подобно на комиксите, разглежда темите за разрушеното семейство и как изпълнената с насилие семейна среда се отразява на едно дете.

57

Режисьор на "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" е Дестин Даниел Кретън  (Short Term 12, Just Mercy), който е и автор на сценария заедно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В ролите освен Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен.

Отваряме вратата от 3 септември, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA