Спечелете награди от "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена"

Брандирана тениска и луксозен тефтер очакват двама приятели на GRAZIA и Форум Филм България.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2021

Първият поглед към бъдещето на Marvel ни представя супергероя Шан-Чи и предлага екшън от съвсем ново поколение. Забележителната лента не отстъпва по амбиция и мащаб на нито една от продукциите на иконичното студио до момента, а продуцентът Кевин Файги обещава "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" да спре дъха ни на голям екран.

Ежедневието на младия герой (изигран от Симу Лу) минава в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену, който е предводител на организацията Десетте пръстена, свързана с превръщането на Тони Старк в Железния човек. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той бяга в Америка, опитвайки се да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену.

В ролята на Уену влиза легендарният хонконгски актьор Тони Люн, който придава на героя допълнителна дълбочина и характер, като го превръща в антагонист, способен на емпатия и любов. По този начин сложните взаимоотношения между него и Шан-Чи се превръщат в емоционален и драматичен гръбнак на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, който, подобно на комиксите, разглежда темите за разрушеното семейство и как изпълнената с насилие семейна среда се отразява на едно дете.

Няколко дни след голямата премиера GRAZIA и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите брандирана награда от филма - тефтер или тениска. Достатъчно е да отидете в официалния ни Instagram акаунт, да откриете поста с играта и изпълните условията в описанието.

Крайният срок за участие е 23:59 ч. на 14 август. Победителите ще обявим в story след 12:00 на 15 август! 

Гледайте "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" от 3 септември, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA