Никол Шерцингер отива в съда заради Pussycat Dolls

Основателката на групата обвини звездата в неспазване на предварително уговорени професионални задължения.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2021

След като преди няколко дни Робин Антин, основателката на Pussycat Dolls, обяви, че ще подведе Никол Шерцингер под съдебна отговорност заради отказа ѝ да участва в reunion турне, екипът на певицата наруши мълчанието си.

Адвокатите на Шерцингер определят твърденията като "смехотворни" и "неверни", подчертавайки, че са "отчаян опит тя да отклони вината от собствените си провали, като се опитва да изтъкне задължения, които просто не съществуват".

Причината изобщо цялата драма да се раизиграе в публичното пространство е информацията, че Никол е поискала 75% от приходите на световното турне в допълнение към "пълен творчески контрол", след което е заплашила, че няма да участва в мащабния проект, освен ако тези желания не бъдат изпълнени.

57

Антин очаква да получи 600 000 долара обезщетение, но Никол е категорична, че няма да възстанови сумата, тъй като самата тя е инвестирала не малко пари и не смята да помага за измъкването на Робин от "дълбоката финансова дупка, създадена от собствени лоши бизнес и професионални решения".

Голямото завръщане на групата бе обявено още през 2020 г., но концертната програма остава отложена заради пандемията. Пренасрочените дати за май тази година предстои да бъдат уточнявани.

Източници, близки до певицата, потвърждават, че тя "обича и уважава феновете на PCD и се надява един ден да се върне на сцената, изпълнявайки за тях невероятните хитове на групата. За съжаление, няма да се случи при тези обстоятелства."

Изключително успешната girl банда сложи край на музикалните си взаимоотношения през 2009 г., когато всички поеха по соло път. Дали сега ще имаме възможността да ги гледаме отново и пеем "Don't Cha"?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA