Ева Лонгория почита мексиканското си наследство с текила

"Моята мисия винаги е била да издигам гласовете на жените, така че другите да бъдат вдъхновени от безграничната артистичност в нашите общности."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2021

След Кендал Дженър, Джордж Клуни и Скалата, Ева Лонгория също влиза в бизнеса с производство на текила.

Звездата от "Отчаяни съпруги" обяви излизането на Casa Del Sol - напитка, изработена от 100% синьо агаве от високопланинските райони на Мексико, която ще се предлага в три варианта - бланко, репосадо и аньо.

"Когато създавахме Casa Del Sol, искахме да направим марка, която се отличава от останалите. Отделихме време за разработването на ултра премиум текила, фокусирана върху автентичността и отчетливия аромат", споделя самата Лонгория в официално изявление.

Към екипа на марката се присъединяват Алехандра Пелайо и Мариана Падия, заедно с които Ева ще разработи програми в помощ на жените, най-вече за достъп до услуги и ресурси по отношение на личното и професионално развитие.

"Най-накрая! Толкова съм развълнувана да обявя официално стартирането на @casadelsoltequila. Като мексиканска американка, моята мисия винаги е била да издигам гласовете на жените и да празнувам наследството си, така че другите да бъдат вдъхновени от безграничната артистичност в нашите общности", разкрива екранната Габи Солис в официалния си Instagram акаунт

"Работихме невероятно усилено, за да сме сигурни, че нашата текила е изработена с най-високо качество и устойчиви методи. Легендата разказва, че богинята на ацтеките Маяуел е създала агавето. Разбира се, че всички велики изобретения идват от жени", допълва тя.

Casa Del Sol ще се предлага от избрани търговци на дребно и ресторанти в Калифорния, Колорадо и Флорида. Налична е за предварителна поръчка в официалния уебсайт, а на национално ниво ще се появи чак през 2022 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA