Айрис Апфел празнува 100 години в колаборация с H&M

Легендарната модна икона обединява сили с любимия бранд за една истински statement капсулна колекция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2021

Фотография: Ruven Afanador/H&M

Айрис Апфел отбеляза заветните си 100 в края на август и ще продължи празненствата със специална глобална колаборация за H&M.

"Мисля, че H&M са страхотни. Абсолютни пионери в своята област, обичам това. Висок стил на достъпни цени", споделя модната икона, която ще въплъти безстрашния си еклектичен стил в дизайнерско партньорство с любимия шведски бранд.

Творческият екип на марката обещава много рокли с ярки нюанси, сетове, костюми с флорални щампи и характерните за крещящата персона на Айрис statement бижута. Все неща близки до самата нея с "идеята, че стилът и вдъхновението могат да дойдат отвсякъде и от всеки, без цената да има значение".

Както можете да се досетите, елементите от колекцията са изработени от рециклирани и устойчиви материали, а самите H&M споделят, че "Айрис олицетворява личния стил - стил, който е едновременно красив, елегантен и еклектичен, както и напълно неограничен от времето. Тя показва какво представлява модата - средство да изразиш себе си, кой си или искаш да бъдеш, но докато се забавляваш."

Повече за Iris Apfel x H&M може да откриете тук, а официалната дата за пускане на пазара ще бъде в началото на 2022 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA