"Клюкарката" идва в HBO GO на 26 октомври

Заедно с новата гореща продукция, в каталога на стрийминг платформата пристига и оригиналният guilty pleasure.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2021

Фотография: HBO България

Продължението на "Клюкарката" ще има своята премиера у нас!

Денят е 26 октомври, а мястото, разбира се, HBO GO. Това е датата за излизането на първите шест от общо дванадесет епизода, останалите са предвидени за ноември.

57

Новият вариант на попкултурния феномен проследява отблизо живота на привилегирована група гимназисти в Манхатън. Драмата е разказана през очите на мистериозен Instagram акаунт, решен да открие и раздуха всеки скандал с помощта на редовните си и изключително популярни постове и story-та.

Оригиналният сериал, излъчван между 2007 и 2012 г. има общо 121 епизода, които също ще получат своята заветна премиера в стрийминг платформата в края на октомври. Гласът зад кадър, който превежда зрителя през перипетиите на гимназистите и в първия сериал, и в продължението на HBO Max, e на Кристен Бел.

57

Разработен от Джошуа Сафран, сценарист и изпълнителен продуцент на OG Gossip Girl, новият вариант ни отвежда обратно в Горен Ийст Сайд, където в центъра на внимание попада ново поколение разглезени тийнейджъри. Действието се развива девет години след като уебсайтът на оригиналната "клюкарка" спира да съществува, съответно сегашните епизоди ще изследват колко много са се променили социалните мрежи, както и пейзажът на самия Ню Йорк.

57

Поредицата се основава на бестселърите на Сесили фон Зигесар и оригиналното шоу, а зад него стоят Fake Empire и Alloy Entertainment, съвместно с Warner Bros. Television и CBS Studios.

57

26 октомври е и датата, на която HBO Max ще стъпи в Европа, подменяйки поетапно съществуващата платформа HBO GO. Промяната ще е факт на скандинавските пазари, в които HBO оперира, както и в Испания. Държавите от централна Европа, включително България, ще предлагат съдържанието на марките на WarnerMedia през HBO GO, докато новата платформа не замени настоящата в първите месеци на следващата година.

Ако сте фенове, съветваме да не пропускате GRAZIA октомври. Вътре ще ви разкажем всички интересии истории за новата стрийминг обсесия и лицата зад нея. Xoxo, Gossip Girl.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA