Шокирана, но щастлива, Ашли Греъм очаква близнаци

Супермоделът и Джъстин Ървин гледат и не вярват на очите си, когато разбират, че към семейството ще се присъединят още две момчета.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2021

Съвсем скоро Ашли Греъм ще бъде майка на три момчета!

Супермоделът сподели ново видео в официалния си Instagram акаунт, разкривайки, че заедно с Джъстин Ървин са в очакване на близнаци. "Сериозно ли? Ще имаме три момчета?", казва тя в клип от ултразвук при гинеколога, докато мъжът до нея просто констатира "трябва да се шегуваш с мен!"

Ашли и Джъстин обявиха щастливата новина с трогателен пост през юли. "Последната година беше пълна с малки изненади, големи разочарования и нови истории. Едва сега започвам да осъзнавам какво означава тази нова глава за нас", гласи описанието под него.

Първото дете на двойката - Исак се появи на бял свят през януари 2020 г. "Честно казано, не мисля, че той разбира концепцията на големия брат. Знае, че има бебе в корема и иска да го целува, но дотам", коментира catwalk звездата преди няколко седмици.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 УРОКА ЗА МАЙЧИНСТВОТО ОТ АШЛИ ГРЕЪМ

Още с първата бременност Греъм е болезнено откровена за големите промени, съпътстващи тази нова роля в живота ѝ. "След като родих по естествен начин и усетих всичко, чувствам, че няма нещо, което не бих могла да направя. Няма нещо, което да ми се стори трудно. Искам да ви покажа, че не всичко е цветя и рози. Никой не говори за възстановяването. Искам всички да знаят истинската страна на нещата. Искам хората да видят коя съм, защото всеки има история".

Сигурни сме, че ще продължи да го прави!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA